OBS De Klaverwoid | Beukenlaan 79 | 1676 GS Twisk
Start Kinderboekenweek op 5 oktober

 

Woensdag 5 oktober start de jaarlijkse kinderboekenweek.  Het thema is: Voor altijd jong (oma’s en opa’s).  Een leuk thema, in alle groepen wordt er de komende weken op verschillende manieren aandacht aan besteed.
 
Net zoals voorgaande jaren hebben we, om het lezen extra te promoten, de kinderboekenkraam weer in de hal gezet. Deze kraam is vanaf vandaag geopend: alle boeken op de kraam kunnen besteld worden. Staat je favoriete boek er niet bij dan kan het natuurlijk evengoed besteld worden (met ISBN nummer). Van 10% van de opbrengst mag de school nieuwe boeken aanschaffen bij de Hoornse boekhandel. De boeken zullen zo rond begin november op school bezorgd worden. 
 
Donderdag 13 oktober sluiten we de Kinderboekenweek af met een groepsoptreden van groep 5/6 en  een boekenbeurs. Alle kinderen mogen die dag boeken meenemen naar school om deze te verkopen. Spreek goed met elkaar af welke boeken er verkocht mogen worden. Zet er een prijsje op. Een boek kost tussen de 0,10 eurocent tot €1,00 (max. € 2,50 mee in portemonnee). De kinderen mogen een kleedje meenemen waarop ze kunnen zitten. Ouders mogen ook boeken komen kopen/verkopen, ook volwassen boeken kunnen verkocht worden aan andere ouders, opa’s, oma’s. Zo zien de leerlingen ook dat ouders lezen leuk en belangrijk vinden! 

Het groepsoptreden van groep 5/6 begint om 13.00 uur.

Vanaf 13.30-13.45 uur is er tijd om alles voor de boekenmarkt klaar te zetten.

De boekenmarkt is open vanaf 13.45 uur en sluit om 14.20 uur.

Om 14.30 uur start dan voor alle kinderen de herfstvakantie, vrijdag 14 oktober staat gepland als studiedag. 

Omdat vrijdag 14 oktober (studiedag) en vrijdag 21 oktober (herfstvakantie) de bibliotheek niet geopend is, zal de bibliotheek tijdens de boekenmarkt ook geopend zijn. Misschien meteen een mooie gelegenheid om even een kijkje te nemen in de bibliotheek.
 
 
Voor iedereen veel (voor)leesplezier tijdens de Kinderboekenweek! 
 

Vakanties en vrije dagen

20 t/m 28 oktober

29 oktober

6 december

20 en 21 december

Alle bekijken >>

Downloads

downloaden

downloaden

downloaden

downloaden

Alle bekijken >>

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.